Pyetjet me te shpeshta:

Po, me shume kenaqesi ju presim. Ju lutem na jepni nje numer telefoni qe te ju kontaktoje menaxheri yne per te ju dhene me shume detaje rreth vizites. Ju lutem mbushni rubriken siper.

Priam Village ka 5 tipe te shtepive, te pershtatshme per cdo familje dhe cdo buxhet. Fillojne nga 125 metra katror dhe perfundon ne 550 metra katror. Ndersa siperfaqje e tokes eshte nga 3.5 ari per nje hapsire deri ne 6.5 ari.

Secila parcele ne Priam Village eshte ne pronesi te perhershme.

Priam Village gjindet ne kilometrin e pare Prishtine-Shkup, prapa Bau Market-Altrade Ju lutem kopjoni vegzen si ne vijim ne browserin tuaj me qellim qe te ju hapen lokacioni i sakte ne google maps: https://goo.gl/maps/Z1R5tF71xN66DBdo8

Priam Village dhe arkitektet e tij, kan perqafuar stilin modern te arkitektures duke perdorur materialet me kualitative. Forma e kubzave zene vend te vecant ne stilin arkitektonik te lagjes.

Priam Village eshte e dizajnuar ne forme te tille qe permbushe te gjitha nevojat e nje familje. Keshtu duke pase perbrenda hapsira sportive te kombinuara, park femijesh dhe nje shetitore. Po ashtu Priam do te kete kafe bar te integruar, restaurant, market dhe barnatore.

Priam Village, nuk do te ndertoje qender tregtare brenda lagjes. Ambientet e argetimit duke perfshire kafene do te jene vetem per konsum te lagjes dhe musafireve te tyre.

Smart Home eshte teknologji e re, te cilat shendrrojne shtepine nga nje tradicionale ne nje te mencur. Diku filluar nga nxemja, dritat, roletet, tepih me sensor, paisjet eletroshtepiake, te gjitha do te mund te kontrollohen permes me ze Alexa intelegjences artificiale nga kompania e mirenjohur Amazon, gjithashtu edhe permes aplikacionit ne telefonin tuaj. Ju lutem pyetni kontakt personin tuaj te lagjes, pasi pjese te kesaj paisjes jane opsionale.

Ne planin komunal shkolla parashihet te ndertohet ne prag te lagjes ne afersi 50 metra.

Load More