A do te kete ambiente te ndryshme argetimi ne Priam Village?

Priam Village eshte e dizajnuar ne forme te tille qe permbushe te gjitha nevojat e nje familje. Keshtu duke pase perbrenda hapsira sportive te kombinuara, park femijesh dhe nje shetitore. Po ashtu Priam do te kete kafe bar te integruar, restaurant, market dhe barnatore.

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *