Cfarë tipe të shtepive janë ende në shitje?

Priam Village ka 5 tipe te shtepive, te pershtatshme per cdo familje dhe cdo buxhet. Fillojne nga 125 metra katror dhe perfundon ne 550 metra katror. Ndersa siperfaqje e tokes eshte nga 3.5 ari per nje hapsire deri ne 6.5 ari.

Comment on this FAQ

Your email address will not be published. Required fields are marked *