Si funksionon smart home?

Smart Home eshte teknologji e re, te cilat shendrrojne shtepine nga nje tradicionale ne nje te mencur. Diku filluar nga nxemja, dritat, roletet, tepih me sensor, paisjet eletroshtepiake, te gjitha do te mund te kontrollohen permes me ze Alexa intelegjences artificiale nga kompania e mirenjohur Amazon, gjithashtu edhe permes aplikacionit…

read more

Ku është lokacioni i saktë?

Priam Village gjindet ne kilometrin e pare Prishtine-Shkup, prapa Bau Market-Altrade Ju lutem kopjoni vegzen si ne vijim ne browserin tuaj me qellim qe te ju hapen lokacioni i sakte ne google maps: https://goo.gl/maps/Z1R5tF71xN66DBdo8

read more

Cfarë tipe të shtepive janë ende në shitje?

Priam Village ka 5 tipe te shtepive, te pershtatshme per cdo familje dhe cdo buxhet. Fillojne nga 125 metra katror dhe perfundon ne 550 metra katror. Ndersa siperfaqje e tokes eshte nga 3.5 ari per nje hapsire deri ne 6.5 ari.

read more